FRIDAY

Hej på er! Kom precis hem från skolan och ska ta mig något att äta. Ska snart iväg till maxi och handla lite inför kvällen då Emmy kommer hit och myser med mig. Vi får se vad vi hittar på men blir säkerligen utgång senare mot kvällen. Inte gjort så mycket i skolan, gjorde klart kemiprovet jag missade innan lovet och sen började jag klura på en låt. Vi hörs mer sen!
Loading...
 
     
     
     



MYSKVÄLL

 
Hemma från stallet och har precis duschat. Fixade en tallrik med lite frukt och bär och så gjorde jag en smoothie! Ska snart sätta mig framför tvn och kolla eldsjälsgalan och spela på min bingolott jag fick av Bosse.
 
Gick jättebra i stallet idag förresten, Josefin var med också och hon fick rida Brik medan jag tränade Samba med Tuva på ryggen! Samba är inte inriden, så vi håller på och rider in henne. Det är ett väldigt jobb, men jag vet att det går bara man kämpar och aldrig ger upp. Dom red lite i paddocken och sedan tog vi en promenad runt svalliden bara. Felicia ledde Diva då Diva inte är inriden alls, Josefin red Brik och Tuva red Samba men jag gick bredvid och höll i. Första gången Samba var ute i trafiken med någon på ryggen men tyckte faktiskt det gick super! Kul med en häst som är så lugn som hon faktiskt är.
 
Som jag skrev förut så har jag inget planerat i morgon, ganska skönt ändå. Tuva ska ha disco med sin klass i rödsle, så mamma och pappa ska va där och hjälpa till typ hela kvällen. Från fem till tolv, så vi får se vad jag hittar på. Är sugen på att bjuda hem någon och bara glo film, men ja. Vi får se! :)



ADORE YOU

 Hej på er! Tänkte börja blogga igen och där med rensade jag mina gamla inlägg på bloggen och gjorde de lite finare med en ny design. Gick iväg till skolan idag men blev hemkörd efter 10 minuter, så jag gick faktiskt till gymmet och var där 2 timmar. Riktigt skönt! Har precis ätit och ska snart upp till stallet och mysa med mina små hästar, Felicia gör mig sällskap där uppe också. Fredag i morgon, har faktiskt inga planer då Emmy ska till stockholm och är faktiskt ganska sliten haha. Är hemma själv hela kvällen så vi får se vad som händer. Hoppas ni får en bra dag, kram!
 
Loading...
 
     
     
     
Loading...